Merter Tanıtım Grubu ve Güngören Belediyesi iş birliğiyle düzenlenen defilede ünlü firmalar modellerini sergiledi.
İSTANBUL - Merter Tekstil ve Moda Merkezi'nde düzenlenen açık hava defilesinde mankenler ünlü markaların ürünlerini sergilerken göz kamaştırdı.
Merter Sanayici ve İş Adamları Derneği (MESİAD), Merter Tanıtım Grubu ve Güngören Belediyesi iş birliğiyle düzenlenen defilede ünlü firmalar modellerini sergiledi.
Merter işadamlarının, perakendecilerin ve basının yoğun ilgi gösterdiği defilede çok sayıda manken, NCS, DENIM GLOBAL, RAYPOLO, FLYBOYS, SNG, SZN, RODIN EASY, GIZZLY, SENSILINE, NEWMOOR, MOR&MAVİ, MGN, DEGAJE, Fİ-HA-HA, CRAZY QUEEN, DEEP SECRET gibi ünlü firmaların kreaksiyonlarını sergilediler.
Defile öncesi bir konuşma yapan Mesiad Yönetim Kurulu Üyesi Yaşar Uluışık, "Merter Türkiye'nin ve İstanbul'un kalbidir. Tekstilde en iddialı markalar ve ihracat şampiyonları bu bölgede yer almaktadır. Merter'deki firmaların Türkiye ve dünyaya sattığı modelleri ve tasarımları bu tür sokak defileleriyle sık sık tanıtacağız. Mesiad olarak bu tür etkinliklere bundan böyle daha çok yer vereceğiz" şeklinde konuştu.
Yapılan defilede yer alan markalarının sergilediği son moda tasarımlar beğeni topladı. Defile ile ilgili konuşan MGN yönetim kurulu başkanı Faruk Güvenç ''Bu ve bunun gibi düzenlenecek defilelerin Merter'deki esnafın en büyük temennisi olan ''Dünyada Tekstil ve Moda Merkezi' haline gelmesinde büyük rol olacağını söyledi. Bu gibi birçok organizasyon yapılacaktır. Bu defilenin düzenlenmesinde etkin rol oynayan mülki idari amirlerine, Merter tanıtım Grubuna ve bugün sergilenen bu kreasyonda emeği geçen bütün herkese sonsuz teşekkürler'' dedi.
Düzenlenen sokak defilesine cevre esnafı ve vatandaşında yoğun katılımı gerçekleşti. Defileyi yakından takip vatandaşların arasında bulunan Esra Çelem, tasarımların çok orijinal kreasyonlar olduğunu, halka açık yapılan bu sokak defilesi modayı yakından takip eden bizler içinde büyük bir fırsattır ve mağazalarda yer alacağı günleri sabırsızlıkla bekliyoruz dedi. İlgili ve meraklı bakışların arasında birbirinden eşsiz tasarımları sergileyen mankenler büyük beğeni ve alkış topladı.
Haberin Devamı...