Deniz Koru

Her Konu Hakkında Döküman ve Makale Bulabileceğiniz Bilgi Portalı.



 

Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
OGÜNhaber Portalı

OGÜNhaber - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üyelik tarihi: Oct 2008
Mesajlar: 32.134
10 OGÜNhaber is on a distinguished road
Bulunduğu yer: Ulusal

08-06-2011
Ogün Aksakal: DSP emeğin ve emekçinin yanındadır

DSP, üreticiyi, işçiyi, çiftçiyi, esnafı, işsizi, öğrenciyi AKP iktidarından kurtaracak tek partidir" dedi.

AYDIN - DSP Genel Başkan Yardımcısı Önder Aksakal, "Eğer AKP'den kurtulmak istiyorsanız, DSP'ye oy verin. DSP üretimin gücüne inanan ve bunun için mücadele eden bir partidir. DSP emeğin ve emekçinin yanındadır. DSP, üreticiyi, işçiyi, çiftçiyi, esnafı, işsizi, öğrenciyi AKP iktidarından kurtaracak tek partidir" dedi.
DSP Genel Başkan Yardımcısı Önder Aksakal, DSP'nin üretimin gücüne inanan ve bunun için mücadele eden bir parti olduğunu belirterek "DSP Emeğin ve emekçinin yanındadır. AKP'den kurtulmak istiyorsanız DSP'ye oy verin" dedi.

Aksakal, seçim çalışmalarını Aydın merkezde sürdürdü. Pazarcı esnafı, köylü, üretici ve şehir parkındaki vatandaşlarla konuşan Aksakal, onların sorunlarını dinledi, DSP'nin yapacaklarını anlattı. Aksakal, "Başbakan hemen her konuşmasında 'Nereden nereye geldik...' diyerek gerçek dışı verilerle sizleri aldatıyor. Bakın, neredeen nereye geldi ülkemiz... 9 yıl önce zeytinyağını 6 liraya satan zeytinci bugün 3,5-4 liraya zor satıyor. İncir üreticisi, 5,5 liraya sattığı ürününü geçen yaz 2,5 liraya zor sattı. Bu sene ise meçhul. Ama 9 yıl önce mazot 1,24 liraydı şimdi ise 3,63 lira. Sizler rahat mısınız? Memnun musunuz bu durumdan?" diye sordu.
Vatandaşlar ise Aksakal'a AKP iktidarını şikayet ederek "Bu iktidardan memnun değiliz. Karnımızı zor doyuruyoruz, geleceğimizden endişeliyiz. Bizi bunlardan kurtarın" karşılığını verdi.

Aksakal vatandaşlara "Eğer AKP'den kurtulmak istiyorsanız, DSP'ye oy verin. DSP üretimin gücüne inanan ve bunun için mücadele eden bir partidir. DSP emeğin ve emekçinin yanındadır. DSP, üreticiyi, işçiyi, çiftçiyi, esnafı, işsizi, öğrenciyi AKP iktidarından kurtaracak tek partidir" dedi.








Haberin Devamı...
Alıntı ile Cevapla
OGÜNhaber isimli Üye şimdilik offline konumundadır
 

Bookmarks

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Aksakal, tartışmalar utanç verici dedi OGÜNhaber Politika 0 03-06-2011 11:33
Aksakal, seçim çalışmalarına devam ediyor OGÜNhaber Politika 0 01-06-2011 14:35
Aksakal: Vatanın kaderi sizin ellerinizde OGÜNhaber Politika 0 31-05-2011 15:18
Aksakal: Başbakanlık ağlama yeri değil OGÜNhaber Politika 0 24-05-2011 18:04
Önder Aksakal, Aydında seçim turunda OGÜNhaber Politika 0 21-05-2011 15:21


Tüm Zamanlar GMT -3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 18:46.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.2.0
Copyright © 2005-2010 Deniz Koru by CRA