Deniz Koru

Her Konu Hakkında Döküman ve Makale Bulabileceğiniz Bilgi Portalı.



 

Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
OGÜNhaber Portalı

OGÜNhaber - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üyelik tarihi: Oct 2008
Mesajlar: 32.134
10 OGÜNhaber is on a distinguished road
Bulunduğu yer: Ulusal

22-05-2011
Ogün Erdoğan, 36 yatırımı hizmete açtı

Bunlar yolsuzlukların iktidarında yapılamaz

BURSA (İHA) Bursa mitinginin ardından toplu açılış törenine katılan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, bir yandan koalisyon hükümeti döneminden kalan borçları ödediklerini, bir yandan da ülkenin her yerinde yatırımlar yaptıklarını belirterek, "Bunlar yolsuzlukların iktidarında yapılamaz" dedi.

İnönü Caddesi'ndeki Sosyal Güvenlik Kurumu İl Binası'ndan telekonferans yöntemiyle Bursa'da toplam 36 yatırımı hizmete açan Erdoğan, "Sadece Boğazköy Barajı, 255 trilyonluk bir yatırım. Yolsuzlukların iktidarında bu yapılmaz. Biz hem borç ödedik hem bu yatırımları yaptık. Bizden öncekilerin borçlarını ödedik. 23,5 milyar dolar borç, IMF'ye olan borç, 4.9 milyar dolara düştü. Bütün bunlar bir şekilde bir taraftan ödeniyor, bir taraftan kasalar doluyor, bir taraftan yatırımlar devam ediyor" diye konuştu.

360 milyon lira tutarındaki toplu açılış törenine Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Ömer Dinçer ile Bursa milletvekilleri de katıldı. Toplamda 360 milyon liralık açılışlar arasında 7 tane Milli Eğitim Müdürlüğü'nün, 4 tane DSİ 1. Bölge Müdürlüğü'nün, 8 tane İl Özel İdaresi'nin 2 tane Vakıflar Bölge Müdürlüğü'nün, 11 tane de Büyükşehir Belediyesi'nin hizmet ve tesisi bulunuyor.







Haberin Devamı...
Alıntı ile Cevapla
OGÜNhaber isimli Üye şimdilik offline konumundadır
 

Bookmarks

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Biz paranın ayarıyla oynamadık, oynamayacağız OGÜNhaber Politika 0 27-09-2010 19:34
''Bu bir Tayyip Erdoğan anayasası değildir'' OGÜNhaber Politika 0 27-08-2010 16:32
Seçim, Zamanında Yapılacak OGÜNhaber Politika 0 29-04-2010 03:07
Erdoğan'dan Obama'ya tepki Serkan Politika 0 26-04-2009 23:09
İdeolojik siyaset en ucuz siyasettir Serkan Politika 0 01-03-2009 03:02


Tüm Zamanlar GMT -3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 18:22.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.2.0
Copyright © 2005-2010 Deniz Koru by CRA