Deniz Koru

Her Konu Hakkında Döküman ve Makale Bulabileceğiniz Bilgi Portalı.

Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
OGÜNhaber Portalı

OGÜNhaber - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

10 OGÜNhaber is on a distinguished road

04-09-2010
Ogün Okuyucu 'evet' dedi

1982 Anayasası'nda yapılan değişikliklerin hayata geçirilebilmesi için başlattığımız referandum öncesinde ankette okuyucularımız "Evet" dedi.

iha.com.tr tarafından 1 ay önce başlatılan referandum anketini sonuçlandı. Yoğun ilgi gören anketimizde toplam kullanılan oy sayısı 80 bini aştı. Referanduma 'evet' diyenlerin sayısı53133 (%64,15 ) iken hayır oyu kullananların sayısı ise 29699 ( %35,85) de kaldı.

Okuyucularımızın oylarını kullandıktan sonra neden 'evet' veya neden 'hayır' dediklerini, yazdıkları yorumlarda belirttiler. İşte vatandaşın referandum yorumları.

Nuri Uygun
İnsanlık onuru için evt.

Dinim için,milletim için,geleceğimiz için,demokrasi için,insanlık onuru için,saygın-değerli BAŞBAKANIM için,EVET, EVET, EVET

Hasan Şanverdi
evet.evet.evet

darbecilerin,bölücülerin,ve kardeşi kardeşe düşürenlerin canına okumak için evet,evet,evet,

ÖZGÜR ÖZAKINCI
NİÇİN EVET DEMELİYİZ.

ASKERLERİN ZAMANLARINI DARBELER PLANLAYARAK DEĞİL, GENÇLERİN HAYATINI NASIL KORUYACAKLARINI DÜŞÜNEREK HARCAMALARI İÇİN "EVET" DEMELİYİZ... DARBE ŞARTLARI OLUŞSUN DİYE, ÇORUMDA, MARAŞTA, SİVASTA, GAZİDE, HATAYDA VE DAHA NİCE YERDE KATLİAM VE PROVOKASYON YAPAN ZİHNİYETE SON VERMEK İÇİN "EVET" DEMELİYİZ... İNSAN OLARAK HAKKETTİĞİMİZ YERE GELMEK İÇİN "EVET" DEMELİYİZ...

Misafir kullanıcı
hayır

hayır çünki hayır hayırda bir hayır vardır

Egemen Temelci
Neden Hayır?

Tüm Türk halkını balık hafızalı sandığınız için hayır diyeceğim. Ananıda al git dediğiniz için hayır diyeceğim. Yangelip yatma yeri dediğiniz için hayır diyeceğim. Kelle dediğiniziçin hayır diyeceğim Gözünüzü toprak doyursun dediğiniz için hayır diyeceğim. Babalar gibi satarız dediğiniz için hayır diyeceğim. Gavur İzmir dediğiniz için hayır diyeceğim. Açılım deyip ülkeyi terör yuvasına çevirdiğiniz için hayır diyeceğim. Mahkemeleri sahra mahkemelerine çevirdiğiniz için hayır diyeceğim. Hayır diyeceğim çünkü yıllar önce derdinizi "Demokrasi amaç değil araçtır" sözleri ile gayet iyi açıkladınız

E.A.
SANDIKTAN HAYIR ÇIKACAK GİBİ

Ben politikadan. siyasetten pek anlamam. Siyasilere inanmam parti de tutmam fakat bildiğim bir şey varsa sandıktan hayır çıkacağıdır. Bunun tek nedeni kürt açılımıdır. Türk halkı terör konusun da çok hassastır. Buna tepkisinide referandumda hayır olarak yansıtacaktır.

Haberin Devamı...
OGÜNhaber isimli Üye şimdilik offline konumundadır

Bookmarks

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil