Deniz Koru

Her Konu Hakkında Döküman ve Makale Bulabileceğiniz Bilgi Portalı.



Otomobil Otomobiller Hakkında Paylaşmak İstediklerimiz, Yorumlarımız !..

 

Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
CRA
Kurucu/Admin

CRA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üyelik tarihi: May 2007
Mesajlar: 13.677
10 CRA is on a distinguished road
Bulunduğu yer: İstanbul/TURKEY

CRA - MSN üzeri Mesaj gönder CRA isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder
İP: 94.54.67.253
14-01-2010
Başarılı Bir İRAN Otomobili Daha Türkiye'de..


İran’ın Khodro Company (IKCO) firması tarafından üretilen “Samand”ın ardından “Soren” modeli de Türkiye’de satışa sunuldu.

IKCO'nun Türkiye Distribütörü MYS Otomotiv'in genel müdürü Yiğit Seskır, Türkiye piyasasına iki yıl önce “Samand”ın “LX” modeliyle girdiklerini hatırlattı.

Daha sonra “Samand”ın “EL” modelini de Türkiye'ye getirdiklerini ifade eden Seskır, her iki modelin de Türk tüketicisinden yoğun ilgi gördüğünü vurguladı.

Seskır, “Samand”a gösterilen ilgi üzerine İran'da üretici firma ile yaptıkları görüşmeler sonucu “Soren” modelini de Türkiye'ye getirme kararı aldıklarını belirterek, “Bu karar çerçevesinde Soren'in 'EL' ve 'LX' modellerini yeni yılın ilk haftasından itibaren Türk tüketicisinin beğenisine sunduk” dedi.

“Soren”in 20 bin 990 TL'den satışına başlanan “EL” modelinde klima, airbag, elektrikli camlar ve ABS gib donanımların standart olduğunu dile getiren Seskır, 23 bin 990 TL'den satılan “LX” modelinde ise bunlara ilave olarak çift airbag, çelik jant, sis farları, park sensörleri, Türkçe konuşan yol bilgisayarı ve elektrikli koltukların bulunduğunu bildirdi.

Seskır, her iki modelin 1.6 motor ve 110 beygir gücünde benzinli ve doğal gazlı motora sahip olduklarına değinerek, şunları söyledi:
“Biz, Türkiye piyasasına kaliteli ve ucuz otomobil sloganıyla girmiştik. 'Samand'da beklediğimiz ilgiyi gördük. Bu doğrultuda yine çok kaliteli ve ekonomik bir aracı Türkiye'ye getirdik. Türk tüketicisinin 'Soren'i çok beğeneceğine inanıyorum. Şu an Türkiye'de model sayımızı 2'ye, versiyon sayımızı da 4'e yükselttik.”

YENİ MODEL: “RUNNA"
Seskır, İran'ın Türkiye yollarında olacak 3. otomobilinin, B segmentinde yer alan “Runna” olacağını belirtti.

“Runna”nın, geçen sene 18 Nisanda İran'da Sanayi ve Maden Bakanı Ali Ekber Mehrabian'ın da hazır bulunduğu törenle ilk kez görücüye çıktığını dile getiren Seskır, şunları kaydetti:

“Runna'yı 1.4, 1.6 litrelik motor seçenekleriyle mart ayında Türkiye'ye getirmeyi planlıyoruz. Bu aracın ön büyük özelliği İran'ın dışında dünyada ilk kez Türkiye'de satılacak olması. Aracımızda ABS fren sistemi, hava yastığı, klima, merkezi kilit, xenon ve ledli farlar, radyo, CD ve mp3 çalar, uzaktan kumandalı ve alarmlı merkezi kilit, akıllı anahtar, ısıtmalı aynalar, elektrikli camlar gibi donanımlar olacak.”



İşte SOREN...

                           Video Yüklenirken Lütfen Bekleyiniz !..

__________________
HTML clipboardMutluluk, Hepimize Sadece Kendi çizdigimiz Resimler ve Uzaklıklar Kadar Yakındır !..
Alıntı ile Cevapla
CRA isimli Üye şimdilik offline konumundadır
 

Bookmarks

Etiketler
soren

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Tüm Zamanlar GMT -3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 14:12.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.2.0
Copyright © 2005-2010 Deniz Koru by CRA