Serdem COŞKUN - Bu filmi izleyenlerin acaba kaçta kaçı ilişkilerini yeniden gözden geçirmeye başlamıştır... Yani bi anlamda ısıttım kendimi.. Tam duygusal kıvama geldiğimde tamam dedim.. Ve iki kişi gittik... İzledik.. Ben ağladım sonunda.. Yanımda filmi izleyen diğer şahıs ise neredeyse filmi daha önce izlemiş gibi her şeyi doğru tahminle izledi.. Bak şimdi ayrılmak isteyecek.. Ya da şimdi kız tokat atacak vs vs vs... Çok sinir bozucu idi... Yani erkeklerin ortak duyguları mıdır bunlar.. Her erkekte var mı bu ıssız adamdaki halsizlikler hadsizlikler..
Bilmiyorum.. Bilemiyorum.. Duygusal hayatım çok dalgalı olmadı benim.. Yorum yapamam ilişkiler konusunda..
Erkeklerin izledikleri pencere ile kadınların ki çok farklı... Bunu sezdim..
Kimyalar farklı.. Her şey farklı..
Filmi anlatmayacağım tabii ki.. Gitmeyenler vardır ya da benim gibi erteleyenler muhakkak..
Sanırım tek başına izlenecek bir film bu film..
Sevgilinizle gidiyorsanız şayet sonuçlarına katlanacaksınız..
Erkeğin bi kez daha kadından daha maymun iştahlı olduğunu anlayacaksınız.. Kadınlar daha merhametli ve tek kişili aşklara yatkın..
Erkek için daha kolay gönülden gönüle girmesi..
Toplum olarak da zaten alışığız bu görüşe... Ama keşke her iki beyinde günahsızken doğru zamanda doğru yerde karşılaşsa...
Ne bileyim çok şey mi istiyorum acaba...
Neyse filme dönelim... Güzel bir film gerçekten...
İstanbul’un Beyoğlu’nun ve o civarların tanıtımı için de çok etkili.. Avrupai bir havası var.. Yani adamın restoranı ve kadının yaptığı iş... Bilmem ki.. Ne desem...
Herkes o kadar şanslı olmuyor...
Belirli bir gelir seviyesine ulaşmış, para SIKINTISI çekmeyen iki kişinin yaşayamadıkları aşkın filmi..
Aman canım aklım nerelere gitti benim de..
Tekrar filme dönüyorum.. Güzel film. Yalnız erkekler için, ama yanlış ama doğru fikirler verdiriyor bu film.. Yalnız, ıssız ve kararsız bir adam gerçekten..
Son pişmanlık fayda etmez ANA teması filmin.. Ama bunu ancak filmin sonunda anlıyorsunuz..
Sevdim.. Hoşuma gitti bende yarattığı fikirler..
Bi kez daha GERÇEK AŞK’ın olmadığına inandım en azından..
Yok öyle bir şey...
İki kalp aynı anda bilemiyor yaşadıklarının kıymetini... Hep geç kalıyor anlamakta...
Bir şarkımın sözlerinin bi kısmı ile bitirmek istiyorum yazımı...
Benim kadar acı çekiyor mudur acaba...
Gözlerini kısıp dalıyor mudur uzağa Suçu kendinde bulup kızıyor mudur olana
Neden kaybetmeden bulunmuyor
Aşk acaba.... AŞK’la kalın... Bulduğunuz kadarıyla...
Ya da bulamadığınız...