Halil Güller-istanbul/ medyatava.com internet sitesinden yayınlanan, ’’Buzda Dans’ın kavgacı ismi, SEMA ÇELEBi Akmerkez’de hangi magazinciye saldırdı’’
Başlığı ile yer alan haberin üstüne, gazetemiz yazarı SEMA ÇELEBi’ ye olayın aslını şöyle anlattı.
Bu sabah kuaförüme gittiğimde Akmerkez’de Arto ile karşılaştım. Arto ile sohpetimizde bana program teklif etti ve proje çekimlerine davet etti. Program sunucusunun Müge Dağıstanlı olduğunu öğrenince Arto’ya onunla beraber çalışmam dedim ve ortamdan ayrıldım.
Daha sonra Garantibankası bankamatiğine yöneldiğim sırada "iŞTE O KADIN" diye hitap edilmesi üzerine, terbiyeli konuşulmasını istedim ve yanıma gelen Arto’ya da sadece sus sen karışma dedim, ve oradan ayrıldım. Başkada ne fiili bir kavga nede tartışma oldu’’ şeklinde açıklama getirdi..
Haberin Alındısı şöyle;
’’MEDYATAVA ÖZEL - Buzda Dans’ın sinirli jüri üyesi Sema Çelebi biraz önce ünlü bir magazinciye saldırdı..
Sema Çelebi Akmerkez Garanti Bankası’nın önünde rastladığı Müge Dağıstanlı’ya, "benim hakkımda nasıl haber yaparsın çiyan" diyerek fiili saldırıda bulundu.Star’da yayınlanan Orada Neler Oluyor programının sunucusu olarak görev yapan Müge Dağıstanlı büyük bir şaşkınlık yaşadı.
O sırada yanında bulunan Arto’nun araya girmesiyle olası bir dayak olayının önüne geçildi. Kavga bankanın görevlilerinin müdahalesiyle büyümeden önlendi.’’
www.ogun.com.tr