Deniz Koru

Her Konu Hakkında Döküman ve Makale Bulabileceğiniz Bilgi Portalı.



Kişisel Yorumlarınız Basında Çıkan Sağlık Haberleri Dışında Kendi Deneyimleriniz ve Öğütleriniz

 

Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Yönetici

Serkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üyelik tarihi: Jul 2007
Mesajlar: 2.046
10 Serkan is on a distinguished road
Bulunduğu yer: İstanbul

Serkan - MSN üzeri Mesaj gönder
İP: 82.181.186.179
13-01-2008
Standart Babası 'Bebeğin fişini çekin' dedi

Beyin ölümü gerçekleşen ve karnındaki bebeğin kurtarılması için yaşatılan Yıldız Alçı'nın kocası: Bebeğe bakamam... Fişi çekilsin istedim, doktorlar masrafları karşılayacaklarını söyledi..

Baş ağrısı şikâyetiyle gittiği Cerrahpaşa Hastanesi'nde menenjit teşhisi konulduktan sonra komaya giren ve beyin ölümü gerçekleşen annenin karnındaki 6 aylık bebeğin kaderi, daha doğmadan şekillenmeye başladı. Doktorların sağlıklı dünyaya gelmesi için annesini yaşattığı bebeğin babası Erdinç Ceyhan, "Bakacak durumum yok, bebeği istemiyorum" dedi. istanbul Küçükçekmece Altınşehir'de yaşayan 2 çocuk annesi ve 6 aylık hamile Yıldız Alçı (26), menenjit teşhisiyle hastaneye yatırıldı. Komaya giren Alçı'nın beyin ölümü gerçekleşti. Doktorlar 24 haftalık bebeği kurtarmak için Alçı'yı makineye bağlayıp hayatta tutmaya başladı. Erdinç Ceyhan iki çocuğuyla bir gecekonduda yaşadığını belirterek şunları söyledi: "Eşim olmadan üç çocuğa bakamam. Fişin çekilmesini istedim. Hastane günlük bin 300 YTL istiyor. Bugün (dün) hastane yönetiminden bütün masrafların kendileri tarafından karşılanacağı söylendi. 'Sen çocuktan vazgeçsen, devlet vazgeçmez elimizden geleni yapacağız' diyorlar. Asgari ücretle bir markette çalışıyorum."

'FiŞ ÇEKiLiRSE ÖTANAZi OLUR'
Erdinç Ceyhan'ın iki çocuğuna Yenibosna'daki evinde bakan ablası Birgül Ceyhan da bebeği istemediğini belirterek, "Toplam 5 çocuk var evde. Eğer bu çocuk doğarsa biz ona bakamayız" dedi. Cerrahpaşa Tıp Fakültesi kadın Sağlığı ve Hastalıkları Bölüm Başkanı Prof. Dr. Seyfettin Uludağ, "Türkiye'de ötanazi yasak. Biz bebeği yaşatırız" dedi. Uludağ, annenin beyin ölümünün gerçekleşmesine karşın bebek yaşadığı için ailenin, 'fişi çekin' demek hakkı bulunmadığını söyledi.
__________________
Serkan BENİCE
Alıntı ile Cevapla
Serkan isimli Üye şimdilik offline konumundadır
 

Bookmarks

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Erdoğan liste dışı kalan vekillerle görüştü OGÜNhaber Politika 0 22-04-2011 19:58
İl il 29 Ekim kutlamaları notları HaberBusiness Yaşam 0 29-10-2008 17:43
Cumhuriyetin İlk Kadın Hakim Adalet Yılmaz CRA Hikâyeler 1 20-10-2008 11:11
Spor camiası Doğan için ne dedi? CRA Yaşam 0 06-07-2008 15:10
Nuri Conker' den Bir Anı.. CRA Makâleler 0 30-10-2007 20:50


Tüm Zamanlar GMT -3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 09:16.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.2.0
Copyright © 2005-2010 Deniz Koru by CRA