Deniz Koru

Her Konu Hakkında Döküman ve Makale Bulabileceğiniz Bilgi Portalı.

Hikâyeler Paylaşmak İstediğimiz, Karşık İçerikli Hikaye Arşivimiz

Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
CRA
Kurucu/Admin

CRA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

10 CRA is on a distinguished road

CRA - MSN üzeri Mesaj gönder CRA isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder
İP: 88.244.176.74
18-04-2008
Soru Otuz yaş üstü evli kadınlar

"ALINTIDIR"
İki sene önce girdiğim büyük depresyon sonucu tanıştım bu kadınlarla. Asosyal hayatımı renklendirmek için gittiğim günlerde. Bir kaçı arkadaşlarımın annesi olmakla beraber.

Çok eğlendiğim çok başka şeyler öğrendiğim dönemdi.
Kadınlar çok acımasız:

Kadınların vazgeçilmesi dedikodu. Şahsen bende yapmasını çok severim. O onlaymış o ona onu demiş onun falanı varken bu ondan görüp filana saldırmış. Falan filan ama en kötüsüde genç kızlar hakkında konuşmaları. Yeni nesilin akıllara zarar çıplaklığı. Parkta öpüşenlerden tutunda sohbetin yatak odası pozisyonlarına akmasına kadar uzanan bir dedikodu sepeti.

Ben hiç 13 yaşında genç bir kızın yatak hallerini düşünmemiştim. Korunup korunmadığını 15 yaşında bir kızın falan jinekologdan çıktığınıda görmedim. 15 yaşında aynı kızın çocuk aldırdığınıda düşünmedim.

Bu kadınlar çocuklar gibi aynı. Küçük çocukken inanılmaz acımasız oluyorduk ya. Oyunlarımızda şişman olan arkadaşa gözümüz kapalı "şişko patata akşama yemek salata" diyorduk. Bu kadınlarda aynen öyle 15 yaşında bir kıza "******.. ******.. lay lay lay" diyebiliyorlar.

Bir ramazan akşamıydı çok iyi hatırlıyorum. Bu sohbetlerde ki en genç kişi bendim. Benden sonra gençliğin sesi olan ise benle yaşıt ama evli ama çocuklu bir kızcağızdı.

Gün kadınları iftar hazırlayıp hepimizi davet etmişlerdi. Bizde nerde bedava yemek orda görünmek mümkündü zaten. Hayatta kaçırmam düşünsenize nimet yahu bir sürü kadının hazırladığı enfes yemekler.

İftara oturup oruç tutuyor numaramla orucumu açtıktan sonra sohbet koyulaştı. Ve falancanın kızına geldi. O kız okumazmış herkesin kızının mankenlik hayali varmış ama o kızın hayali "sokak ******su" olmakmış.

Bu bahsedilen kızı anlatayım 16 yaşında liseye giden saçlarını henüz özenerek oksijen suyuyla sarı yapmaya çalışan kulağında bilmem kaçtane küpe olan. Eteği diğer kızlara göre biraz daha kısa olan. Renkli çorap merakına yenik düşerek sevimli çizgi film karakterlerinden çoraplar giyen. Üstelik her beni gördüğünde gülümseyen çok güzel bir genç kız.

Kızı eskiden beri biliyordum. Onun adının "sokak ******suna" çıktığı yaşta mahallede gençler olarak çardakta oturup yaz akşamları çekirdek yiyerek sohbetler ederdik. O zamanlar biz ablalarına özenen bu kızcağız yanımıza gelir sokulur lise defterine yazılan aşk öykülerimize kulak kabartırdı.

O gece o kadınlardan bu güzel kızın dedikodusunu dinlemek çok acıydı. Kızcağızın yaptığı tek şey belki sevgilisiyle park köşelerinde kabaca sevişmek. Kulağına sayısız deliklerde küpe takmak. eteğinide kısaltmaktı. Gencecik kız ne bilsin memleketimin çok bilmiş ev kadınları "sokak ******sunun" tarifini böyle yapıyor.

Gönderen Zoydaktaki at sineği zaman...
CRA isimli Üye şimdilik offline konumundadır

Bookmarks

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil