Deniz Koru

Her Konu Hakkında Döküman ve Makale Bulabileceğiniz Bilgi Portalı.

Asayiş Basın'da Yer Alan Güncel Asayiş Haberleri

Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
OGÜNhaber Portalı

OGÜNhaber - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

10 OGÜNhaber is on a distinguished road

23-06-2011
Ogün İşkence gören anne çocuklarına kavuştu

Nurgül Ö. (35), yaşadığı kabus dolu günlerin ardından İzmir'de üç çocuğuna kavuştu.

İZMİR (İHA) Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü'nden bir ekip, Nurgül Ö.'nün Ragıp (9), Eyüp Sultan (5) ve Asım Samet (3) isimli oğullarını Torbalı'ya getirerek kendisine teslim etti. Çocuklarına sarılarak defalarca öpen ve gözyaşlarına hakim olamayan talihsiz anne, hala ölüm korkusuyla yaşadığını söyledi. Çocuklarına kavuştuğu için çok mutlu olduğunu söyleyen genç kadın, "İsteğim çocuklarımı okutsunlar. Çünkü benim okutacak maddi gücüm yok. Çocuklarımın okul bilgileri kimseye verilmesin. Sığınma evi istemiyorum. Bana bir iş imkanı versinler. Evimin kirasını da öderim, çocuklarıma da bakarım. Ben maddi destek istemiyorum, tek istediğim bir iş ve yeni bir kimlik. Adreslerim de gizli kalsın başka bir istediğim yok" dedi.

Nurgül Ö., "Çok şükür, Rabbim beni ve çocuklarımı kurtardı. Bu anlatılmayacak bir duygu. Çocuklarımdan bir süredir ayrıydım. Ayrı kaldığım zamanın nasıl geçtiğini bir ben, bir de Allah bilir" dedi. Adana'da gıda toptancılığı yaparken iflas eden Selami Ö., eşi Nurgül Ö'nün ifadesine göre, birçok kişiyi dolandırdıktan sonra Balıkesir'e yerleşti. Eşinin yerini kız kardeşine söylemesine sinirlenen canavar koca, iddiaya göre, kardeşi Mehmet Ö. ile birlikte eşi Nurgül'e bıçak, kerpeten, boru ve makas kullanarak olmayacak işkenceler yaptı. Yüzü gözü morluk içinde kalan kadın, canını zor kurtararak, çocuklarını da eşinin yanında bırakıp baba ocağı olan Torbalı'ya kaçtı.

"BENİ ÖLDÜRECEK DİYE ÇOK KORKUYORUM"

Çocuklarıyla birlikte, kimsenin bilmediği gizli bir adreste yaşamak istediğini aktaran Nurgül Ö., "Devletim çocuklarımı bir okula gönderirse bunu kimse bilmesin, çünkü o insan bana, 'Seni adam tutar, istediğim zaman öldürtürüm' diyordu. Şu an yapmasa bile ortalık sakinleştikten sonra, hapisten çıkınca yapacaktır. Çocuklarımın ve kendimin boğazından haram lokma geçirtmedim. Devletin bize sahip çıkmasını istiyorum" dedi. Ragıp, Eyüp Sultan ve Asım Samet adlı üç çocuğuna da kavuşan anne Nurgül Özkan, "Allah bir daha beni çocuklarımdan ayırmasın" dedi. Balıkesir'de gözaltına alınan koca ise, ifadesinin alınmasının ardından adliyeye sevk edildi.

Haberin Devamı...
OGÜNhaber isimli Üye şimdilik offline konumundadır

Bookmarks

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil